Menu Premium
Loading...

Filmkings met Autómata en Nightcrawler

22/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis en Dominique hebben een nieuwe sci-fi film gezien met Antonio Banderas in de hoofdrol, namelijk Autómata. Hun mening hierover en het laatste nieuws uit de film-industrie kun je zien in een gloednieuwe Filmkings met Autómata en Nightcrawler!

Het verhaal van Autómata speelt zich af in het jaar 2044, waarin het grootste deel van de wereldbevolking is uitgeroeid en er nog maar 21 miljoen mensen in leven zijn. Door de organisatie ROC Robotics zijn er miljoenen robots gebouwd, die de mensheid moeten beschermen tegen de radioactiviteit. Ondanks de ingebouwde protocollen, houden niet alle robots zich hieraan. Verzekeringsagent Jacq Vaucan, gespeeld door Antonio Banderas, werkt voor ROC Robotics en onderzoekt een aantal zaken van robots die de protocollen overtreden als het gaat om het schaden van mensen. Wat hij vervolgens ontdekt, kan ernstige gevolgen hebben voor de toekomst van de mensheid. Het concept van Autómata lijkt een beetje op dat van I, Robot uit 2004, al zijn er wel wat details die verschillen. Valt deze film bij Dominique en Dennis in de smaak?

Naast het bespreken van de film zijn er dit keer twee nieuwe trailers. Een daarvan is van Penguins of Madagascar. De tweede trailer is van de film Nightcrawler. Hierin vertolkt Jake Gyllenhaal de hoofdrol. Een ‘nightcrawler’ is iemand die de politieradio constant in de gaten houdt en hoopt dat er wat te gebeuren staat, waar hij vervolgens verslag van kan doen. Tijdens zijn zoektocht naar nieuws heeft hij moeite om de rollen van toeschouwer en deelnemer gescheiden te houden.

Je krijgt zoals altijd voldoende nieuwtjes, vette trailers en een filmbespreking voor je kiezen. Dus wacht niet langer en check nu deze Filmkings met Autómata en Nightcrawler!

Filmkings met Autómata en Nightcrawler

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch