Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over drama films, Voetbal is Oorlog en Marvel series

15/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het wordt weer eens tijd voor een nieuwe Filmkings. Met deze week een hoop nieuwe Marvel trailers, ongeïnteresseerde drama trailers een een hoop gelach. Dus voor je wekelijkse fix aan filmnieuws ben je bij Gamekings aan het goede adres. Jelle en Koos zijn aangeschoven om het nieuwste van het nieuwste filmnieuws te bespreken en bekijken. Pak je gezonde snack en je biologische melk erbij want het is tijd voor Filmkings!

Marvel series en de kwaliteit ervan

Wie kent ze nou niet, de welbekende Marvel series op Netflix. Met onder andere Luke Cage, Legion, Jessica Jones, The Defenders, DareDevil en natuurlijk Ironfist. Aan de cijfers te zien zul je er snel achter komen dat niet alle Marvel series het even goed eoen. Sommige series zijn beëindigd en andere krijgen weer een nieuw seizoen en dit keer zijn het DareDevil en Ironfist met een 2de en 3de seizoen. Zitten we hier wel op te wachten? De heren zijn enthousiast over DareDevil maar wat minder over Ironfist. Of ze de nieuwe seizoenen gaan bekijken is nog een grote vraag. Misschien tijdens een vlucht maar voor nu laten ze het links liggen. Ga jij de nieuwe seizoenen van DareDevil en Ironfist kijken? Of laat je het ook links liggen? Laat het ons gerust weten in de comments.

Voetbal is toch altijd oorlog?

Vlak voor de opname dropte er een teaser trailer genaamd ‘Voetbal is Oorlog’ en het zou gaan over een voetbalclub en de coaches ervan. Het taalgebruik is behoorlijk grof in de teaser trailer. De film gaat in première op 24 september tijden het Nederlands Film Festival en wij hopen natuurlijk dat Voetbal is Oorlog het goed doet, want man, wat hebben de heren gelachen zeg. Deze week zit vol met emoties als het gaat om filmnieuws van keihard lachen tot doodse stilte. Zeker kijken dus!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch