Menu Premium
Loading...

Filmkings over Denial, Star Wars Episode 9 & The Mummy

13/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, het is weer tijd voor een nieuwe Filmkings. En deze keer heeft Dennis Emiel te gast. Omdat hij de enige op de redactie zou zijn die geen idioot is… Maar goed, filmnieuws. Deze week bespreken de heren onder andere de films Denial en The Mummy.

Teaser trailer van Thor Ragnarok

De eerste trailer van Thor: Ragnarok is deze week online gekomen. In deze trailer zien we hoe Thor`s hamer Mjolnir wordt verwoest door de Godin van de onderwereld en tevens Loki`s dochter: Hella. Verder zien we ook dat Thor het in de arena tegen zijn grote boze vriend Hulk moet opnemen.

Carrie Fisher in Star Wars Episode IX

Verder zijn er geruchten dat de inmiddels overleden Carrie Fisher toch nog in Star Wars episode IX zal spelen door haar digitaal in de film te plaatsen. Haar broer heeft hier al toestemming voor gegeven. Wat Dennis en Emiel hiervan vinden en wat ze nog meer gaan bespreken zie je hier bij dezeĀ Filmkings over Denial & the Mummy.

Natuurlijk gaan Dennis en Emiel ook een film bespreken. En deze week is dat Denial. Dit bizarre waargebeurde verhaal gaat over een vrouw die in de rechtbank moet bewijzen dat de holocaust echt gebeurd is. Als je wil weten wat de heren van deze film vinden en of ze hem aanraden zie je natuurlijk hier.

Heb jij deze week nog een vette film gezien? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch