Menu Premium
Loading...

De beste horrorfilms ooit voor een gruwelijke Halloween avond

28/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Horror, thrillers, soap-drama’s, ze bestaan allemaal om jou een bepaald gevoel te geven van angst. Of je nou zit te wachten op een jumpscare die ongetwijfeld eraan zit te komen of gewoon al bang wordt van een bepaalde sfeer, niet iedereen is fan van horrorfilms, laat Jelle & Koos nou toch eens fanaten zijn als het om horrorfilms gaat. Benieuwd wat Jelle z’n favoriete horrorfilms zijn of toch liever weten wat Koos nou in z’n top 5 heeft staan of gewoon weten wat ze beiden hebben? Dan moet jij heel gauw gaan kijken. Pak dus maar alvast je Ouija bord erbij en roep je voorouders maar op, want het is tijd voor een angstaanjagende Filmkings!

Wat is horror?

Volgens onze betrouwbare bronnen is dit de exacte definitie van horror: “Horror (het Latijnse woord voor verschrikking) is de benaming voor een genre van verhalen waarbij het de bedoeling is de lezer of de toeschouwer als vorm van amusement angst aan te jagen. Dit kan door bijvoorbeeld angstige situaties of wezens ten tonele te voeren.” Door middel van angstaanjagende wezens, zoals Koos zonder koffie in de ochtend.

Eervolle vermeldingen

Om het nou een top 5 te noemen is moeilijk aangezien ze het vaker hebben over de eervolle vermeldingen dan de daadwerkelijke top 5. De keuze van Jelle is bruter dan de keuze van Koos, maar Koos heeft weer oude klassiekers er in gegooid die ook zeker wel legendarisch genoemd mogen worden.

Halloween

Denk je nou bij jezelf ‘gossie, waarom maken ze nou een horror special?’. Nou, dat komt omdat het bijna Halloween is. Een van de leukste feestdagen/weekenden van het jaar, met een hoop griezels die de straten op gaan of de clubs in gaan. Daarom dachten wij bij Gamekings om Filmkings speciaal toe te wijzen aan deze angstaanjagende feestdag genaamd ‘Halloween’.

Namens iedereen hier bij Gamekings wensen wij je een gruwelijke Halloween toe.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch