Menu Premium
Loading...

Filmkings over de ‘Dit Cannes Toch Niet’ trip, Spider-verse & Kevin Spacey

03/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een korte vakantie komt Filmkings weer terug en langer dan ooit. Dit keer lekker weer een uur lang, met natuurlijk ons dynamisch duo Jelle & Koos. Ook dit keer zijn er weer sappige nieuwtjes en verse trailers bij elkaar verzameld om voor jou weer een geweldige Filmkings op je beeldscherm te flikkeren. Dus voor je wekelijkse nieuws fix zit je bij Gamekings aan het juiste adres. Met deze week een hoop nieuwtjes over superhelden, een nieuwe Men in Black film, een moordende drone en een helse jongen. Pak maar dus alvast je ongezouten pinda’s en je kokosmelk voor een gloednieuwe Filmkings.

Marvel verrast met The Black Knight

The Black Knight, een ridder in de Marvel universe. Er gaan geruchten dat de Black Knight tevoorschijn kan komen op het witte doek. Er ging kortgeleden een tweet de wereld in van Jeremy Conrad waarin wordt gezegd dat The Black Knight een grote kans heeft om op het witte doek te verschijnen. Zo zijn er nog duizenden superhelden die niet iedereen zo een twee drie kan opnoemen. Denk hierbij aan Nova, Tigra en North Star. Maar als we voor elke Marvel superheld of slechterik een film moeten maken zijn we nog wel eventjes bezig.

De nieuwe Hellboy met David Harbour

Onze lieftallige helse jongen keert terug op het witte doek. Dit keer niet gespeeld door Ron Perlman die in deel één en twee speelde, maar door David Harbour. Ook wordt ‘Hellboy’ door iemand anders geregisseerd. Of ‘Hellboy 2019’ een succes gaat worden zullen we nog moeten zien, voor nu ziet het er redelijk uit.

Ryan Reynolds opnieuw als de Green Lantern?

Rob Liefeld, bedenker van Deadpool en nog veel meer superhelden. Rob Liefeld heeft kortgeleden een tweet uit gegooid waarin hij vermeld dat hij graag Ryan Reynolds terug ziet in het groene pakje. Green Lantern (2011) had een score van 5,5/10 op imdb en een score van 26% op Rotten Tomatoes. Zit jij erop te wachten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch