Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Breaking Bad, The Walking Dead en True Detective

11/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bim, bam, bots, daar zijn we weer met een gloednieuwe Filmkings. Met zoals altijd ons eigen legendarische duo Jelle & Koos, of toch Koos & Jelle. Deze week zijn natuurlijk weer verse nieuwtjes en trailers geplukt uit het land van films en series, met deze week weer een hoop sappige meningen over The Walking Dead, Breaking Bad en True Detective. Pak dus maar alvast je komkommerwater en je ongezouten pinda’s want het is tijd voor Filmkings.

The Walking Dead

The Walking Dead, een serie die voor de meeste kijkers nu wel mag stoppen. De reden dat er nog steeds seizoenen worden gemaakt voor The Walking Dead is omdat het nog goed wordt bekeken. Maar wie kijkt nou TWD? De fans die er al sinds seizoen 1 inzitten; vele fans zijn gehecht geraakt aan The Walking Dead. Het script is niet altijd ijzersterk geweest maar ze weten je wel weer iedere keer vast te houden door cliffhangers of door nieuwe karakters toe te voegen. Nu gaat het nieuws rond dat er een film trilogie uitkomt van The Walking Dead. Gaat dit dan uiteindelijk de aflsuiter zijn van The Walking Dead? We zullen het zien.

Star Wars

Wie heeft Star Wars nou niet gezien. Iedereen heeft wel de iconische tekst van Emperor Palpatine ‘I am the senate’ of ‘You will die’ gehoord. Nu gaan er dus geruchten dat de oude man in de nieuwe Star Wars 9 zou gaan zitten. Als wat? Force-Ghost? Het was een Sith, dus dat betwijfelen de heren. Het kan zomaar kunnen dat we Emperor Palpatine zullen zien in een flashback of als een van zijn kloons.

Netflix wil meedoen met de grote jongens

Ja hoor, Netflix wilt ook wat prijzen in de kast hebben staan. Daarom gaat Netflix zijn Originals af en toe in de bioscoop showen. Zo krijgt Netflix de kans om prijzen binnen te slepen en mee te doen met de grote jongens op het witte doek. Want als je kans wilt maken op prijzen moet een film getoond worden in de bioscoop.

Benieuwd wat de heren zeggen in de video, maar je bent nog geen Premium baas? Ga dan snel hier naartoe!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch