Menu Premium
Loading...

FIFA 23 Preview: The Last Dance voor EA Sports

10/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is feitelijk de minst verrassende preview van het jaar. Je weet immers wat je van het spel kunt verwachten. Elke FIFA is min of meer de voorganger plus wat gameplay tweaks, enkele aanpassingen in de verschillende spelmodi en, als EA in een gekke bui is, mogelijk zelfs een nieuw onderdeel. Dit stramien verwachten we ook te zien bij FIFA 23. JJ bij wie de game zo’n beetje door de aderen stroomt, neem LG de preview voor zijn rekening. De rest is met de komst van FUT en vooral door de geringe veranderingen wel klaar met de franchise. Is JJ nog wel enthousiast? Ziet hij nieuwe zaken? Of is het inderdaad deel 22 met een laagje vernis? Je gaat het antwoord zien en horen in de FIFA 23 preview.

Is FIFA 23 deel 22 met een laagje vernis?

De kop van de tekst slaat niet of de wens van JJ om straks geen FIFA meer te spelen. Het slaat op het feit dat de game vanaf volgend jaar een andere naam krijgt. EA Sports FC. Een vreselijke naam wat ons betreft, maar we snappen de wens om uit de wurggreep van de wereld voetbalbond te geraken. We zijn ook erg benieuwd wat dit voor gevolgen heeft voor het spel zelf. Zou dat het moment zijn dat er veel veranderd? Of is dat nu al het geval?

Draait de game om meer dan FUT alleen?

JJ heeft alle info die voorhanden was in zich opgenomen. Na een deel of 12 religieus te hebben gespeeld, kan hij daar prima uit afleiden wat we straks kunnen verwachten. Bovendien, ze kunnen alles zo mooi maken als het is, maar zodra de game uit is en spelers online gaan, weet je pas alle nieuwe onderdelen  uitpakken en hoe de balans is. Ook weten we dan of alle aandacht opnieuw is uitgegaan naar FUT of dat ook naar de andere modi gekeken is.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch