Menu Premium
Loading...

FIFA 22 Review – Kopen, budgetbak of toch slopen?

06/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een jaar wachten is het eindelijk tijd voor een nieuwe FIFA. Nu ja, dat is eigenlijk altijd wel zo. We hebben het vandaag natuurlijk over FIFA 22. Het is de voetbal game van dit moment. Door het fiasco van PES 22 (eFootball) heeft de game, zelfs al zou die matig zijn, geen concurrentie meer. Gaat FIFA 22 het schoppen naar de ultieme voetbal ervaring of het ‘t jaarlijkse ‘meer van hetzelfde’ verhaal? Dat is nu de vraag. JJ gaat het samen met Koos over de game hebben. Met als hoofdvraag: Kopen, budgetbak of toch slopen? Zodat jij goed voorbereid bent om de voor jou juiste keus te maken.

Brengt de game vernieuwing met zich mee

Het is natuurlijk geen FIFA game zonder keiharde potjes voetbal. Of het nu Singleplayer is, of toch FUT. FIFA is door het falen van eFootball de footie om naar toe te gaan. Maar FIFA genoeg vernieuwing brengen? Is de game op de PS5 Pro echt een volwaardige next gen ervaring? Of is dit deel wederom niet zo anders dan de vorige game. Verder is natuurlijk de vraag hoe de gameplay is? Heeft het iets van vernieuwing? Voelt het anders? En heeft de game nog wat nieuwe modes?

Review FIFA 22. Wordt het kopen, budgetbak of slopen?

Verder gaan we natuurlijk inhoudelijk in de op de vraag hoe het zit met FUT en pay to win. Moet je dit kopen of toch niet. Had de game niet gratis moeten zijn? Verder is de vraag of welke console je het moet spelen. Is dit een game die veel beter is op de Series X of de PS5? Of kan het toch prima op je Xbox One of PS4? Of toch voor de weinigen misschien perfect op de PC of Switch? Dit en meer zie je allemaal in FIFA 22 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch