Menu Premium
Loading...

FIFA 22 Premium Review: ‘Zonder concurrentie ben je al snel de beste’

06/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de Premium Review van FIFA 22. Je weet wel, herfst, blaadjes en bomen. Vele, vele jaren lang had FIFA een concurrent. We hebben het dan natuurlijk over Pro Evolution Soccer. Maar dat sinds deze week niet meer . eFootball is een gedrocht. En dus is FIFA zonder ook maar een minuut te spelen al de beste footie van het komend jaar. Desondanks willen we kritisch zijn. Gaat dit de beste FIFA ooit zijn? Zijn er nieuwigheden, innovaties? Andere modes, gameplay mechanic, graphics. Brengt de PS5 versie echt een next gen ervaring met zich mee? JJ & Koos gaan het met je over de game hebben. Het is tijd voor de Premium Review van FIFA 22.

Brengt FIFA 22 genoeg vernieuwing

Een nieuw deel van FIFA is altijd wel een ding. Want is het wel echt nieuw? Of meer van hetzelfde met andere shirts? De game komt ook uit op de PS5. Gaat dit nog wat veranderen aan het geheel? Dat zijn de vragen waar we mee zitten. JJ & Koos hebben de game gespeeld. Vooral JJ speelt de game elk jaar religieus. Is hij wederom hooked aan de footie? Stapt hij over zijn afkeer van FUT heen? Hoe is de storymode? Is het wat nieuws? Hoe speelt de game op de PS4? Je gaat het hier allemaal zien en horen.

Wat is voor ons de perfecte footie-game?

Nu PES, herstel eFootball, weg is gevallen, heeft de game niet echt meer een concurrent. Gaat EA nu meer kracht zetten om hun franchise verder te brengen? Wordt dit de ultieme FIFA ervaring? Hebben ze echt de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet? Natuurlijk weet je na een week spelen niet alles. Footies evolueren door het hele seizoen heen. Maar je kunt wel goed zien of het fundament stevig is. Of dat zo is gaan onze heren je uitgebreid vertellen. Je hoort en ziet het in de Premium Review van FIFA 22.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch