Menu Premium
Loading...

FIFA 22 Let’s Play: JJ eerste potje van het jaar, met PSG natuurlijk

01/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het najaar is begonnen, en we weten allemaal wat dat betekent. We krijgen loads of nieuwe sport games. Deze week is het de beurt aan FIFA 22. JJ  is er als de spreekwoordelijke kippen om het allereerste potje met deze game te spelen en te checken hoe de nieuwe editie oogt, voelt en speelt. Met het grafische geweld van de PS5 moet de game toch mooier worden? Is er gesleuteld aan het speeltempo en de gameplay? En welke club gaat JJ kiezen om de strijd aan te gaan? Gaat hij met zijn jaren lange ervaring als diehard FIFA speler zijn eerste potje tegen de computer winnen? Voelt de game anders dan FIFA 21? Dat en meer ga je zien en horen in deze video. Dit is de Let’s play van de eerste wedstrijd in FIFA 22.

Zien we in eerste potje FIFA 22 al verbeteringen

Nu er nog een andere voetbal game aankomt, de nieuwe PES, die gratis wordt, kan het zo zijn dat EA een tandje heeft bijgezet voor het nieuwe FIFA deel. Maar hebben ze dat ook gedaan? Hebben ze meer echt realisme toegepast of gaan ze voor zoveel mogelijk coole actie op het veld? Is de pacing dit keer wat sneller als bij de voorganger of voelt het juist trager aan? Voor JJ is het eerste potje altijd een belangrijk moment. Het is het afscheid van de vorige editie waar door hem meer dan 1500 wedstrijden in zijn verspeeld. De eerste indruk is dan altijd belangrijk. Is er veel veranderd? Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar de clubs. Hoe speelt PSG met al die sterren? Of Manchster United met Ronaldo?

Voelt de Let’s Play vertrouwd of toch anders

Gaat JJ zijn liefde voor de game behouden of stapt hij na één potje toch over naar PES 2022? Of nja, eFootball. Kans is klein, maar je weet het nooit. Je weet immers wat ze zeggen van de eerste indruk. Dat is altijd de beste indruk… Dit is de Let’s Play van FIFA 22.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch