Menu Premium
Loading...

FIFA 21 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

13/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken geleden hebben Koos en JJ het gehad over PES 2021, maar nu is het de beurt aan de grootste sporttitel ter wereld: FIFA. Weet het nieuwste deel in deze sportfranchise zich genoeg te differentiëren van zijn voorgangers? Of is FIFA 21 gewoon een ordinaire update  van de voetbalgame van vorig jaar? Je ziet en hoort het in de FIFA 21 Review!

Wat doet FIFA 21 anders dan de nieuwe PES?

In tegenstelling tot het echte spelletje kan je in FIFA 21 gewoon nog genieten van volle stadions. Maar betekent dat ook dat FIFA 21 ook echt levendig en fris aanvoelt? Is de gameplay realistischer geworden? Zijn er nieuwe modes toegevoegd? En is er wat veranderd aan de bestaande modes. Zoals FUT, de Career mode en Seasons? PES had hetzelfde probleem. En loste dat op door er dit jaar een update van te maken die 30 euro kostte. Want ze wilden zich volledig focussen op de next gen versie. EA doet dat niet. Hun footie kost gewoon 60 euro. Betekent dat ook dat ze dan significant meer leveren dan nieuwe shirts en spelers?

Is er genoeg verandering?

Ieder jaar wachten fans af op wat er toegevoegd wordt aan de nieuwste game in de FIFA franchise. Dat is dit jaar dus niet anders. Net zoals voorgaande jaren ligt de grootste focus weer op Ultimate Team, de cashcow van EA. Houdt dat in dat de andere modi weinig tot geen vernieuwing ontvangen? Met name de career mode is bijvoorbeeld echt toe aan een grote opknapbeurt. Fans smeken daar al jaren om. JJ en Koos hebben de game beiden flink gespeeld en vormden een stevige mening over het spel. Vooral JJ gaat los. Voor hem is FIFA religie aangezien hij het spel elke dag wel even aanraakt. En dan wil je dat jouw game met passie wordt aangeleverd. Of dat zo is, zie en hoor je in de FIFA 21 Review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch