Menu Premium
Loading...

FIFA 20 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

25/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen periode ging het voornamelijk over PES 2020 en of Konami de strijd met FIFA nu wel aan kan gaan. Daar krijg je in dit item antwoord op. JJ en Koos hebben namelijk al flink wat minuten in FIFA 20 zitten. Is de game er qua loot boxes op vooruit gegaan (wat betekent minder) of is het nog steeds loot boxes over gameplay?

Loot boxes of gameplay?

De afgelopen paar edities van de game gaat het namelijk meer om en over de loot boxes dan om de gameplay. En dat is behoorlijk zonde, want de game verkoopt ieder jaar weer goed. Dit betekent dus ook dat EA met de game wel degelijk wat goed doet. Ondanks dat de concurrentie (vooral financieel gezien) natuurlijk niet zo heel groot is, staat de game elk jaar weer in de top tien best verkochte games. Maar de loot boxes en het betaalsysteem van de game worden behoorlijk veel bekritiseerd. Heeft FIFA 20 daar stappen in gezet, of is het nog net zo dominant aanwezig in alles wat je tijdens de game doet?

FIFA 20 is minder snel dan voorheen?

Maar laten we het over de gameplay hebben. Op VOLTA na is er qua game modes namelijk niet zo bijster veel veranderd. De game lijkt minder snel te spelen dan voorheen. De handelingen van de spelers, de bal en dus het tempo van de wedstrijd zelf lijken erg verandert te zijn. Het is nog niet zoals bij PES, maar FIFA 20 lijkt qua gameplay wat dat betreft meer een stap richting het realistische. En daar zullen, vanzelfsprekend, de fast pace-gamers wat minder happy mee zijn. Gelukkig kan het tempo van de gameplay nog gewoon ingesteld worden op langzaam, normaal of snel.

Denk jij dat FIFA 20 qua loot boxes een vooruitgang zal zijn? Is dit voor jouw een reden om de game wel of niet te kopen? Of houden loot boxes je tegen om games als FIFA 20 te kopen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch