Menu Premium
Loading...

FIFA 19 Preview: “Dit is de game waarin ik de beste wil zijn”

25/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het spelen van de PES demo kan JJ weer lekker inkomen in het oude trouwe gevoel van FIFA. Want jawel, dit jaar kunnen FIFA fans dribbelen en scoren in het nieuwste deel. Heeft JJ er nog vertrouwen in? Zal FIFA dit jaar gewoon weer PES overtreffen qua content?

FIFA vs PES

Feyenoord tegen Ajax, Star Trek tegen Star Wars; het betreft vaak knokpartijen die je aan kan gaan maar nooit kan winnen. Zo heb je dat ook met PES en FIFA. Beide hebben sterke en zwakke punten. Waar FIFA licenties heeft, heeft PES ze weer niet of nauwelijks. En waar PES meer realisme heeft is FIFA hier weer wat laks in, en zo kan je natuurlijk door blijven lullen. Uiteindelijk komt het neer op smaak en wat je er zelf van vindt. Al is het wel te merken dat PES zijn touch kwijtraakt en iets meer de handen uit de mouwen moet steken om nog populair te blijven.

Wat is er nou precies nieuw?

Zoals JJ al zei in de video: ‘Het heeft hier en daar wat tweaks en zeker als je FIFA op een hoger niveau speelt is het handig om de nieuwe versie te halen. Want het kan zo zijn dat de stekker uit de servers van FIFA 17 of 18 wordt getrokken of dat de games niet meer geüpdate worden. In de meeste gevallen spelen de meeste mensen altijd de nieuwste versie. Dus wat kies jij dit jaar? Ga je voor FIFA 2019 of voor PES?

FIFA 19 komt uit op 28 september 2018 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Deze week is er geen betere plek om je dagelijkse Gamescom content te krijgen dan bij Gamekings.tv. Elke dag kan je een preview verwachten van de beste najaarsgames van 2018. Dus annuleer al je afspraken, grijp gauw naar je snacks en geniet deze week van alleen maar de beste previews.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch