Menu Premium
Loading...

FIFA 15 Review

23/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk jaar komt Electronic Arts met een nieuw deel van de FIFA-franchise, en elk jaar toepasselijk vernoemd naar de huidige jaartelling. Dit jaar is het dus tijd voor FIFA 15. De game belooft, net zoals alle voorgaande delen, een stapel aan verbeteringen met zich mee te brengen. Of dit alleen maar een PR-praatje is of ook echt de werkelijkheid, zie je in deze review van FIFA 15. Skate en JJ hebben de game uitvoerig voor je gespeeld op de PlayStation 4 en hebben dan ook nu de eindstand opgemaakt. Blijft FIFA 15 heer en meester van de footies?

Zo bespreken ze onder andere de FIFA Ultimate Team feature, ook wel FUT genoemd, en het ontbreken van de realistische gezichten bij Skates geliefde NAC Breda. JJ zit het alleen niet erg lekker dat FIFA Ultimate Team een steeds groter onderdeel lijkt te worden van de serie, en hij heeft dan ook een gewaagde voorspelling wat betreft de modus en de serie.

Ben jij een FIFA Ultimate Team speler, of hou je het liever bij een vriendschappelijk potje? Of twijfel je misschien of deze FIFA 15 wel genoeg nieuws te bieden heeft? Check dan zeker deze FIFA 15 review met onze voetballiefhebbers JJ en Skate.

Ontwikkelaar: Electronic Arts Canada
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii, Nintendo 3DS, PC en mobile.

FIFA 15 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch