Menu Premium
Loading...

FIFA 15 Gamescom 2014 Preview

17/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kwam de eerste FIFA uit voor de next-gen consoles. Nu zijn we een jaar verder en Skate en Pascal kijken of EA Sports meer kracht van de consoles weet te benutten in de FIFA 15 Gamescom 2014 preview!

De footie brengt een aantal verbeteringen met zich mee, zowel qua looks als nieuwe gameplay-elementen. De afgelopen weken heb je al diverse vernieuwingen kunnen zien. Er is vooral werk gestoken in het verbeteren van de AI, wat moet zorgen voor slimmere medespelers en meer diversiteit voor de goal. Onze Gamekings-vedettes Skate en Pascal hebben hun voetbalschoenen inmiddels al lang en breed in de kast gepleurd, maar voor jou hebben zij een uitgebreide speelsessie met FIFA 15 achter de rug, waarna ze jou alles vertellen over alle ins en outs.

Het is nog even wachten op de volledige game, voordat Skate zijn NAC Breda aan de hand kan nemen. FIFA 15 komt namelijk op 25 september van dit jaar uit. De demo zal eerder in de maand te downloaden zijn en is dan beschikbaar in de Xbox Marketplace, PSN Store en Origin. Check nu dit dikke item, de ‘FIFA 15 Gamescom 2014 Preview’!

Ontwikkelaar: EA Sports
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii en 3DS

FIFA 15 Gamescom 2014 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch