Menu Premium
Loading...

FIFA 15 Demo Hands-on

17/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week komt het nieuwe deel in de Fifa-reeks van EA Sports uit. Voor het zover is, hebben JJ en Skate eerst wat uurtjes in de FIFA 15 demo gestoken. Wat zij ervan vinden, hoor je in de FIFA 15 Demo Hands-on!

Is er dit jaar veel veranderd aan de winnende formule van EA? Of is het, onder het motto van “If it ain’t broke, don’t fix it”, meer van hetzelfde? JJ en Skate hebben de demo zorgvuldig voor je gecheckt en nemen ruim de tijd om die te analyseren. In de demo kun je uit twee game modes kiezen. Je kunt een vriendschappelijke wedstrijd spelen, of je gaat aan de slag met het populaire Ultimate Team. Helaas voor Skate zit NAC Breda niet in de demo, maar er zijn gelukkig genoeg anders teams aanwezig. De verbeterde keepers, presentatie en uiteraard de gameplay komen allemaal aan bod.

FIFA 15 komt uit op 25 september voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, PC, Nintendo 3DS en PlayStation Vita. Ben jij benieuwd wat voetbalveteranen JJ en Skate van de demo vinden? Check dan nu de FIFA 15 Demo Hands-on!

20140917_Fifa

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch