Menu Premium
Loading...

FIFA 14 Review

24/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de tijd voor de potentiële voetbalgame van het jaar: FIFA 14! De FIFA-franchise heeft zich de afgelopen jaren bewezen en is nu volgens de critici de beste game in zijn soort. Of FIFA 14 het succes kan doorzetten? JJ en Skate gaan het je vertellen in deze FIFA14 Review.

De kritiek die elke FIFA-game jaarlijks krijgt, is dat de game nauwelijks veranderd, afgezien van de gebruikelijke transfers en de kleine tweaks. Met FIFA 12 en 13 heeft Electronic Arts wel degelijk bewezen dat de FIFA-franchise drastische veranderingen doormaakt. Deze veranderingen, zoals de tactical defense in Fifa 12, zijn de game ten goede gekomen en zijn dan ook positief ontvangen door de fans.

Als we Electronic Arts moeten geloven, zijn er in FIFA 14 weer een aantal grote veranderingen. Zo zijn de engines sterk verbeterd en voelt alles nog realistischer aan. FIFA 14 maakt nu gebruik van de zogeheten ‘Pure Shots’-engine. Deze engine zorgt ervoor de de bal zich zeer realistisch gedraagt en maakt het uitvoeren van bijvoorbeeld zwabberschoten mogelijk.

Wat de sceptici vaak beweren, is dat deze veranderingen niet waardig genoeg zijn om de volle mep voor een nieuwe titel te vragen. De vraag is dan ook of FIFA 14 een verbetering is op zijn voorganger. JJ heeft niet kunnen wachten op de nieuwe FIFA-game en heeft deze dan ook urenlang gespeeld om te checken of FIFA 14 beter is dan zijn voorgangers. Niemand minder dan Skate zit naast hem om te checken of dat doel behaald is. Of JJ en Skate overtuigd zijn van de nieuwe sportgame van Electronic Arts hoor je in de FIFA 14 Review.

Ontwikkelaar: EA Canada
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Playstation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Portable, PlayStation Vita, Nintendo Wii, Nintendo 3DS, Xbox 360, Xbox One, PC, Mobile

FIFA 14 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch