Menu Premium
Loading...

FIFA 14 Next-Gen Review

07/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Melle hebben kennis mogen maken met de next-gen versie van de laatste voetbalgame van EA, namelijk FIFA 14. Op de andere platformen is de game inmiddels al een tijdje uit, maar de heren hebben de game pas onlangs gespeeld op de Xbox One en de PlayStation 4. Ben jij benieuwd of de next-gen versie van FIFA 14 echt een wereld van verschil is? Je hoort het van Boris en Melle in deze FIFA 14 next-gen review!

In de review van de current-gen FIFA 14 op Gamekings.tv, heb je kunnen zien hoe deze versie beviel bij JJ en Skate. De game werd over het algemeen goed ontvangen, maar het smaakte naar meer en de heren van de redactie hadden het gevoel dat er meer in zat. EA heeft dan ook beloofd dat de next-gen versie totaal anders aanvoelt en oogt.

Deze nieuwe look en feel hebben alles te maken met de nieuwe engine, genaamd de Ignite Engine. Deze nieuwe engine, speciaal gebouwd voor de next-gen, zorgt voor een betere AI en uiteraard mooiere graphics. Daarnaast zou deze engine er ook voor moeten zorgen dat kolderieke botsingen en vreemde schoten plaatsvinden. Melle heeft zich hier flink in verdiept en vertelt je alle ins en outs van de deze nieuwe Ignite Engine.

Ben jij benieuwd of ook deze next-gen FIFA 14 echt een upgrade is van de current-gen versie en of Boris en Melle weggeblazen worden door deze game? Check dan nu deze FIFA 14 next-gen review met Boris en Melle!

Ontwikkelaar: EA Canada
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PlayStation 4, Xbox One en PC.

Fifa 14 Next-Gen Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch