Menu Premium
Loading...

FIFA 14 Hands-on

27/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA-fans opgelet: jullie moeten allemaal opnieuw naar school! FIFA 14 wordt namelijk anders dan zijn voorgangers. Nu vraag je je natuurlijk af wat voor veranderingen de game precies heeft ondergaan, en dat gaat JJ je uitgebreid vertellen in de FIFA 14 hands-on.

JJ is namelijk één van de gelukkige die FIFA 14 al even heeft mogen spelen, en die ervaring deelt hij natuurlijk maar al te graag met iedereen die het horen wil. Hij heeft een heleboel nieuwe dingen gezien én mogen proberen. Zo delf je nu als verdediger niet meer standaard het onderspit wanneer je een aanvaller probeert tegen te houden, maar is het makkelijker aan het shirt van je tegenstander te trekken of een schouderduw te geven. De aanvaller wordt hierdoor vertraagd en jij kunt je slag slaan!

Heb je als aanvaller de bal te pakken, en ben je klaar om op het goal af te gaan en te scoren? Dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, want een goede balvaardigheid van je profvoetballers is in FIFA 14 niet zo vanzelfsprekend als in de vorige delen. In combinatie met de verbeterde verdediging zal je in FIFA 14 dus langere aanvallen gaan zien en misschien wel een stuk minder goals dan voorheen.

Hoe de balvaardigheid van je spelers precies in elkaar steekt en wat er verder nog allemaal is veranderd in de gloednieuwe FIFA, dat gaat JJ je allemaal uitleggen in de FIFA 14 hands-on.

Ontwikkelaar: EA Canada
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Portable, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Nintendo 3DS, Wii, Mobile

FIFA 14 Hands-on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch