Menu Premium
Loading...

FIFA 13 Wii U Review

01/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De voetbalgame der voetbalgames verschijnt nu ook op Nintendo haar nieuwste console. Dit twintigste deel in de populaire FIFA-serie is al uit op elk ander platform met een scherm en dus is de Wii U aan de beurt. De twee grootste voetbal- en FIFA-fans van de redactie, Skate en JJ, checken deze port van EA en vellen een kritisch oordeel in deze FIFA 13 Wii U Review.

De grootste vraag die je als gamer natuurlijk hebt bij deze game, is makkelijk: is deze versie van FIFA 13 net zo goed of misschien zelfs beter dan de andere versies? Criticus JJ heeft al eerder laten weten dat de andere consoleversies van deze voetbalgame beter zijn dan de andere ports. Natuurlijk is het ook niet heel vreemd dat een iOS of Android port niet met hetzelfde grafische geweld een goal op jouw scherm kan toveren, maar of dat wat zegt voor deze nieuwe versie? JJ en Skate hebben het voor jou uitgezocht en komen in deze FIFA 13 Wii U Review met het resultaat van hun onderzoek.

Wat bij de Wii U natuurlijk meteen opvalt, is de tabletcontroller. Je kunt uiteraard gewoon de game spelen met een classic controller zoals je dat al jaren gewend bent, maar of je dat nog wil? De Wii U GamePad biedt namelijk niet alleen een extra scherm waar je op kunt gamen als je vriendin de zoveelste soap wilt checken op de tv, maar geeft ook extra informatie en mogelijkheden die andere versies van FIFA 13 niet hebben. Zo kun je tijdens een match een overzicht van het gehele veld bekijken en zelfs tactisch spelers wisselen. Of je daarnaast genoeg vingers over hebt om ook nog te kunnen scoren of dat deze versie van de voetbalgame meer een voetbalmanager is, vertellen JJ en Skate jou in FIFA 13 Wii U Review.

Ontwikkelaar: EA Canada
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Wii U, Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii, 3DS, PS2, PS Vita, PSP, Mac en Mobile Devices

FIFA 13 Wii U Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch