Menu Premium
Loading...

FIFA 13 Review

20/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA fanaten zeg maar vast dag tegen je sociale leven, want volgende week is er een nieuw deeltje. Onze eigen FIFA-held JJ bespreekt samen met de andere voetballiefhebber Skate of het een waardig nieuw deel is in de FIFA 13 Review.

Het is voetballen geblazen, want EA heeft een nieuw deeltje van FIFA voor je klaar liggen en het belooft wat anders te spelen dan FIFA 12. Hoewel er wordt geklaagd dat FIFA 13 eigenlijk downloadable content hoort te zijn, gaan Skate en JJ eens even kijken of dat wel echt zo is.

Waar je bij FIFA 12 nog nonchalant kon rond passen en er vanuit kon gaan dat de bal toch wel aankwam, zal je bij FIFA 13 toch voor een verrassing komen te staan wanneer je een lange pass geeft. Als je namelijk de bal met een rotvaart inspeelt op een speler van JVC Cuijk zal de bal niet, net als bij FIFA 12, perfect worden aangenomen, maar waarschijnlijk van zijn voet af schieten en het stadion uit vliegen. In FIFA 13 is het namelijk zo dat wanneer je de bal naar een iets mindere speler hard inspeelt, hij meer moeite zal hebben de bal onder controle te krijgen.

Een aantal kleine dingetjes zijn ook veranderd. Zo kun je tijdens vrije trappen met je muurtje naar voren sneaken en heb je op offensief gebied meer creatieve manieren om je vrije trap te nemen. Ook zijn de physics die al geïntroduceerd waren in FIFA 12 flink getweaked, dus je kunt nu nog meer Messi in de weg zitten als je met Pepe speelt. Het precisie dribbelen is ook aangepast, waardoor je met Messi dus wel nog een goaltje of drie bij elkaar tiki-takaat.

Of dit allemaal resulteert in een waardig vervolg op het al ijzersterke FIFA 12, kun je het beste vragen aan Skate en JJ. Dus kijk snel de FIFA 13 Review.

FIFA 13 review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch