Menu Premium
Loading...

FIFA 13 Democheck

13/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen dinsdag verscheen de demo van FIFA 13. Wij zijn er hier op de redactie mee aan de slag gegaan en de uitslag zie je hier in de FIFA 13 Democheck.

Ieder jaar komt er een opgepoetste FIFA game en Electronic Arts zal de komende jaren ook blijven poetsen. Dit jaar hebben ze onder meer de player impact engine toegevoegd, waardoor je nu het gewicht van je ploeg in het spel kunt gooien. Zo zullen je verdedigers voor hun positie de tegenstander aan de kant douwen voordat de bal aankomt.

Een andere merkbare aanpassing is de introductie van de First Touch Control. Deze gaat een grote rol spelen in de balaannames. In FIFA 12 was het zo dat zolang de bal bij je medespeler aankwam (hoe hard hij ook was aangespeeld), hij de bal altijd onder controle kreeg. Dat is nu helemaal omgegooid. Als je de bal te hard of te zacht, te hoog of te laag aanspeelt, dan zal je aanname verkeerd gaan en ketst hij gewoon van je voet af.

Daarnaast is er nu ook de mogelijkheid om je vrije trappen tot in de puntjes te customizen. Met het `tactical free kicks` systeem kun je drie aanvallende spelers positioneren om de ultieme vrije trap te creƫren. Vervolgens kun je checken hoe succesvol je gemaakte vrije trap is door deze te testen op het trainingsveld.

Genoeg om naar uit te kijken dus. JJ heeft zelfs wat huiswerk voor je in petto, zodat jij alles uit de FIFA 13 demo kunt halen. Samen met Dennis kijkt hij of dit trainingspotje nodig is voor de echte wedstrijd.

FIFA 13 Democheck

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch