Menu Premium
Loading...

De favoriete retro-console van Steven: SNES

13/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings worden we altijd persoonlijk. Zo ook tijdens de Retro Week. Onze meningen en voorkeuren zijn namelijk zaken die jullie graag horen en waar jullie waarde aan hechten of juist heel hard tegen aan willen trappen. En in beide gevallen is het cool voor ons. Als onze items een beetje emotie opwekken dankzij onze uitlatingen, dan hebben we goed werk verricht. In het verlengde hiervan is een aantal Gamekings gevraagd wat hun favoriete console is. De laatste die zijn parel naar voren mag brengen is Steven. Je ziet het allemaal in: ‘De favoriete retro-console van Steven: De SNES’.

Typische SNES stijl

Voor Steven is dit het hoogtepunt van gaming. Hij heeft dan ook niet lang hoeven nadenken over zijn gekozen console. De SNES heeft namelijk exact hetgene wat hij tof vindt. En dat komt allemaal door de stijl die het heeft. Zijn liefde voor games was al groot, maar door deze console is het naar een nieuw niveau gebracht. Check maar snel wat hij er over te zeggen heeft.

De zomer staat voor de deur van Gamekings

Nu is de Retro Week bijna tot een einde gekomen en zijn we al weer druk bezig met het vastzetten van de volgende Premium week. Wat we allemaal gaan doen en hoe we dat zullen aanpakken, dat moeten we jullie nog even verschuldigd blijven, maar dat het weer een bomvolle week met dikke items wordt is zeker. Tot die tijd krijgen we gelukkig nog een item van ons bezoek aan Awesome Space. Koos, Kevin en Boris zijn op pad gegaan en konden hun ogen bijna niet geloven. Hopelijk hebben jullie hetzelfde bij het zien van het aankomende item. En om het allemaal nog mooier te maken hebben we nog een mooi extraatje: een Filmkings die helemaal in het thema staat van retro films. Laat je verrassen! Hebben jullie al zin in de aankomende items? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch