Menu Premium
Loading...

Far Cry 6 Review – Kopen, budgetbak of toch slopen?

12/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hier is dan eindelijk de review van Far cry 6. De korte versie. Als je de uitgebreide review wilt zien kun je het premium item van gister bekijken. In dit item gaan we Far Cry 6 eens goed onder de loep nemen. Na weken lang vol met content over en rondom de game is het de hoogste tijd voor het finale oordeel. We gaan je precies vertellen wat we nu eigenlijk van de game echt vinden. Met de vragen, is het iets voor de budgetbak? Moet je het kopen? Of is het klaar om te slopen?

Brengt Far Cry 6 iets nieuws

De game bevat flink wat Cubaanse invloeden en een wel heel bekende protagonist. Kan het zijn dat dit een topper gaat worden voor het najaar? Dat het in onze top 10 beland? Of valt de game tegen? Is de formule die we zo goed kennen van Ubisoft nog steeds van deze tijd? Doet deeltje 6 echt wat nieuws. Of is de game toch vooral meer van hetzelfde? Hoe is het verhaal? Weet het je een beetje bij de strot te grijpen? En durft Ubisoft ook risico’s te nemen door bepaalde gevoelige thema’s aan te snijden. Of spelen ze op veilig? Dat zijn een hoop vragen die Boris en Jelle je gaan beantwoorden.

Heeft de game genoeg spanning

We gaan logischerwijs in op het verhaal. Een Far Cry zonder goed verhaal en dito bad guy, is een middelmatige Far Cry. Hoe is het verhaal opgezet en uitgewerkt? Is het elk minuut zenuwslopend? Is het verhaal zo krachtig dat we het binnen één dag willen uitspelen? En is dat überhaupt wel mogelijk? Verder gaan we het ook hebben over de grafische stijl van de game. En natuurlijk de gameplay. Het is een shooter. Schiet het ook echt lekker? Al die facetten ga je horen in deze review van Far Cry 6.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch