Menu Premium
Loading...

Far Cry 6 Review in Progress – ‘Heel erg Far Cry, maar is dat erg?’

07/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na weken vol content over en rondom de Far Cry franchise en het nieuwe deel 6 is het tijd voor het oordeel. Hoe is de game? Verheugen is leuk en aardig, maar uiteindelijk wil je weten of de game je zuurverdiende centen waard is. Boris, Jelle en JJ zijn al een aantal dagen bezig met de game. Het spel is echter zo immens dat we echt nog wat dagen nodig hebben om het finale oordeel te kunnen geven over Far Cry 6. Daarom geven Jelle en JJ je in deze video hun eerste impressies. Een zogenaamde Review in Progress. Boris schuift maandag aan voor iets wat nu al een verhitte review dreigt te gaan worden.

Het levensverhaal van Dani Rojas in Far Cry 6

In Far Cry 6 spelen we Dani Rojas. Het kan een man zijn, maar ook een vrouw. Dat is helemaal aan jou. In de wereld van Yara heerst dictator Castillo. Jij gaat met hem de strijd aan en doet dat op de typische Far Cry methode. Door regio voor regio letterlijk vrij te spelen en de ‘eindbaas’ aldaar uit te schakelen. En hier geraken we al meteen bij een heikel punt. Far Cry is Far Cry. Niks meer en niks minder. En sommige mensen zijn daar klaar mee. Is dat bij Jelle en JJ ook het geval? Is het een schande als een game meer van het zelfde is? Is smaak in zo’n geval de doorslaggevende factor.

De game is immens

In de game duiken we diep in de wereld van de guerrillastrijders op het eiland Yara. Hoe begint het verhaal? Welke kant gaan het op? Wordt het tof verteld? Hoe zijn we aan de kant van guerrillastrijders terecht gekomen? Verder vertellen we wat onze eerste indruk van de graphics was? Heeft Ubisoft een pakkende en sfeervolle wereld geschapen? En hoe speelt het? Net als het vorige deel, of zijn er innovaties. De eerste tip van de sluier wordt opgelicht in deze Review in Progress.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch