Menu Premium
Loading...

Far Cry 6 Premium Review ‘Kan gebrek aan innovatie plezier verpesten?’

11/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na weken lang vol met content over en rondom Far Cry 6 is het eindelijk zo ver. We hebben het natuurlijk over de Review. Het is de hoogste tijd dat we de game finaal onder de loep gaan nemen. Dat we de degens kruizen. Want de redactie is nogal verdeeld over het eindresultaat. En dus krijg je vuurwerk in deze review. De vraag is natuurlijk of Far Cry 6 een topper is geworden a la Far Cry 2 en 3. Of is dit toch meer een game voor een bepaalde doelgroep? Boris, JJ & Jelle gaan al je vragen beantwoorden in de premium review. Ga er maar voor zitten.

Een bekend gezicht in de game

Boris, JJ & Jelle zijn de wereld ingedoken van Far Cry 6. Ze zijn op ontdekking gegaan op het eiland Yara. Het is een eiland dat ons sterk doet denken aan Cuba. Dat kon je ook goed merken in onze speciale stream van de week. Die stond volledig in het teken van Cuba. Ook maakten we een item over de dictatuur & revolutie in Latijns Amerika. Wat dat werelddeel lijkt het maar niet te lukken om een stabiele democratie neer te zetten. Maar nu is daar dus deeltje 6. Een muiter van een game die ons dwong wat extra dagen de tijd te nemen om alles echt goed door te nemen. Hoe hebben de drie de strijd tegen dictator Antón Castillo ervaren. Top of flop?

Gaat dit de beste Far Cry ooit zijn

Antón Castillo is natuurlijk Giancarlo Esposito met een Cubaans tintje. Hoe was zijn rol, hoe was het verhaal? Deed het er toe, of zijn we het nu al weer vergeten? Is Far Cry 6 het beste game uit de serie? Of is het vooral meer van hetzelfde? En moet Ubisoft dus toch echt gaan nadenken over een andere formule. Met Boris, Jelle en JJ hebben we drie meningen aan tafel zitten. Kunnen ze elkaar nog ergens vinden of wordt het oorlog aan de desk? Dat ga je allemaal zien in de premium review van Far Cry 6.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch