Menu Premium
Loading...

Far Cry 6 Let’s Play: We duiken in de wereld van Yara

06/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Far Cry 1 terug in 2004 uitkwam, hadden we het niet verwacht dat we in 2021 nog steeds over de serie zouden hebben. Maar het is nu toch echt tijd voor deeltje 6. In de afgelopen weken heb je al een hoop content voorbij zien komen over de serie. Van de verschillende protagonisten tot aan de vibe van deeltje 6. We hadden zelfs een item over de dictatuur & revolutie in Latijns Amerika. Kortom, genoeg voorpret voor het nieuwe deel. Maar nu gaat het om het echie. Levert de game waar we op hopen. Dat gaan we de komende dagen zien. We beginnen met een Let’s Play. De eerste stappen in de game. Onze eerste moorden en stappen op het eiland van Yara. Hoe we dat allemaal ervaren? Je gaat het zien & horen in de let’s play van Far Cry 6.

Een voorproefje voor de Cuban Estilo stream van aankomende donderdag

In Far Cry 6 duiken we de wereld in van het eiland Yara. Het is een fictief eiland dat ligt in het Caribisch gebied. Het wordt geregeerd door Antón Castillo. Het eiland deed ons sterk denken aan Cuba. Daarom gaan we aankomende donderdag ook een speciale stream houden. Speciaal in het teken van Far Cry 6. En volledig Cubaans. Met rum en sigaren. Maar wat we en jullie nu willen weten, is vooral hoe de game speelt. Hoe de grafische kracht van de PS5 te zien is in de game. En hoe de sfeer is natuurlijk.

Een ware revolución op het eiland Yara in Far Cry 6

Daan & JJ gaan samen de game ontdekken. JJ is al een eind op weg, voor Daan zijn het de eerste stapjes. Hij had vooraf zijn bedenkingen bij de game. Zijn die straks deels weg? Hoe ver gaan ze komen in de Let’s Play van vandaag? Gaan ze het eerste eiland voorbij en duiken ze verder in de wereld van Yara? Dit zie en hoor je allemaal in de Let’s Play van Far Cry 6.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch