Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Far Cry 5, Elder Scrolls, Netflix en 20 eieren eten

02/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Peuzel het hard- of zacht gekooktje eitje en het Paasbrood maar eens even lekker op tijdens deze Paas-editie van Brievenmaandag. We zijn er speciaal voor naar ons kantoor gegaan. We beginnen met Jelle en JJ op de welbekende rode bank maar halverwege komt Boris er ook als de spreekwoordelijke Paashaas bij zitten. En dan wordt het gesprek alleen nog maar leuker.

Moet je Far Cry 5 of Detroit Become Hunman halen?

Gelukkig hadden we genoeg brieven om deze editie van Brievenmaandag te vullen. Komt er bijvoorbeeld nog een nieuwe versie van Sillent HIll uit. Of is Konami helemaal klaar met de serie? En dan de vraag of je nu Far Cry 5 moet kopen of nog even wachten totdat Detroit Become Human in de shops ligt. Beetje appels met peren vergelijken? Vonden we ook en dus kwamen we met een pa(a)ssend antwoord. Ook veel complimenten over de Mario Odyssey-vlog van Jelle van het afgeloipen weekend. Met de vraag welke game hij nog meer op die manier zou willen spelen? En is er een game-character die we als broer of zus zouden willen hebben?

En wat was er nu bij Bar Weinig aan de hand?

En dan komt Boris binnen. En je weet het bij hem, als hij binnenkomt, dan komt er ook iemand binnen. Wat volgt is een zeer interessante discussie over onder andere het bestaansrecht van de hedendaagse media en de macht van Netflix. Kan TV nog wel bestaan of is het echt niet meer van deze tijd? En tot slot, don’t worry, we komen dus ook nog even terug op de afgelopen Bar Weinig Shelly stream die een beetje, eeh, apart afliep. Wat was daar aan de hand en waarom? Ga er dus maar eens lekker voor zitten, want dit is een speciale editie van Brievenmaandag die op Twitch om 12:00 uur het kijkersrecord voor Brievenmaandag dik verbrak.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch