Menu Premium
Loading...

Far Cry 4: Valley of the Yetis DLC Review

11/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Skate zijn terug in Kyrat waar de verschrikkelijke sneeuwman is neergedaald om chaos te veroorzaken! Valley of the Yetis is de eerste DLC waar Skate echt over te spreken is en waar Boris er nog vijf van zou willen hebben. Wat is het verschil tussen deze DLC en de vorige? Hoe kun je het beste een Yeti te lijf gaan? Heeft de DLC genoeg waar voor zijn geld? Je ziet het in de Far Cry 4: Valley of the Yetis DLC Review.

In Valley of the Yetis crash je als Ajay Ghale met een helikopter in de bergen van Kyrat. Het is de bedoeling dat je een basiskamp opbouwt en dat ’s nachts verdedigd tegen de vijandelijke sekte die in dat gebied woont. Naast de sekteleden is de grootste vijand, zowel letterlijk als figuurlijk, de Yeti. Valley of the Yetis is het vierde DLC-pakket dat te verkrijgen is door middel van een Season Pass. Je kunt de de DLC ook los downloaden mocht je geen Season Pass hebben. Het is bovendien de eerste singleplayer DLC voor Far Cry 4.

Heb jij je ook zo vermaakt met Far Cry 4? Ga je deze Valley of the Yetis DLC ook halen na het zien van deze review? Laat het even achter in de comments!

Far Cry 4: Valley of the Yetis DLC Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch