Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 E3 2014 Preview

20/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis, Jelle en Boris hebben allemaal de kans gehad om op de E3 Far Cry 4 te kunnen spelen. De eer om je er alles over te vertellen, gaat naar Jelle en Boris. Dan moeten ze elkaar alleen nog wel even kunnen vinden. Kon Boris de game gewoon niet loslaten, omdat hij hem zo vet vond? Of ligt de oorzaak ergens anders? Dat en meer zie je allemaal in deze nieuwste Far Cry 4 E3 2014 Preview.

Voor het geval dat je Far Cry nog niet kent of gewoon nog nooit gespeeld hebt, komt hier even een korte recap. Far Cry is een shooter die zich in een open wereld afspeelt. De vorige delen hebben zich tot zover op een tropisch eiland en in de Savannah van Afrika afgespeeld. Jij speelt altijd met een ander personage die zich een weg baant door een horde aan vijanden om in het geval van Far Cry 3 te ontsnappen van een eiland. De Far Cry games hebben altijd een iconische bad guy. Dit was Vaas in het geval van Far Cry 3, de leider van een bende die de hoofdpersoon gevangen nam om hem te gebruiken voor losgeld. In Far Cry 4 is dit Pagan Min, een kerel die zichzelf benoemd heeft tot koning van het fictieve land Kyrat dat zich bevindt in de Himalaya. Jij komt in aanraking met hem nadat je terugkeert naar Kyrat, om het as van je moeder daar te verstrooien. Hierdoor raak je verstrengeld in een burgeroorlog die in Kyrat woedt en zo begint jouw avontuur.

Als je een PlayStation Plus abonnement hebt, dan kan je jouw vrienden uitnodigen die de game niet bezitten om samen met jou co-op missies te spelen. Zij kunnen gelimiteerd de game spelen samen met hun vriend die de game wel heeft. Ben jij benieuwd naar de eerste indruk die de mannen hadden van de game, en of Jelle en Boris elkaar nog gevonden hebben? Check het nu in deze Far Cry 4 E3 2014 preview!

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en de Xbox 360

Far Cry 4 E3 2014 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch