Menu Premium
Loading...

Far Cry 3: Blood Dragon Review

07/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De 80’s hebben veel gedaan met onze manier van leven en het zijn deze jaren waarin de games in opkomst kwamen. Maar boven alles is het één van de meest foute tijdperken die we kennen. Vol met foute kleuren en stijlen zijn het iconische tijden geweest. Far Cry 3: Blood Dragon brengt een hommage aan dit tijdperk. Je gaat in deze game dan ook terug naar het VHS tijdperk vol met neon kleurtjes en een over de top sfeer die zijn weerga niet kent. Melle en Jelle hebben nog altijd nostalgische dromen sinds Far Cry 3: Blood Dragon. Of dat positieve dromen zijn of ware nachtmerries, zie je in de Far Cry 3: Blood Dragon Review.

Nadat de Apocalyps een Apocalyps heeft gehad, is de wereld er gehavend aan toe. Je speelt Rex en bent een Amerikaanse supersoldaat. Dit komt doordat je een cyborg bent en dit biedt natuurlijk de nodige opties om je te verdedigen in deze neon wereld. Als je iets overdrijft, moet je het ook goed doen natuurlijk. De neon kleuren worden dan ook goed gerepresenteerd in de game.

Tussen alle felle kleuren leven niet alleen mensen en cyborgs, maar ook lichtgevende draken (Blood Dragons). Deze draken dragen natuurlijk niet voor niets de naam Blood Dragons. Ze zijn gewoon ontzettend bruut, maar dat is niet het enige. Het bloed van deze draken is namelijk gebruikt om mensen te veranderen in zombie-achtige wezens. Aan jou de taak om daar iets aan te doen. Spaar je kogels maar vast op, want ze zullen je om de oren vliegen. Tenzij je, zoals je gewend bent van Far Cry, de sluiproute verkiest, je vijanden van achter neersteekt en met pijl en boog te werk gaat. Deze wapens geven, hoe kan het ook anders, ook lekker fel neonlicht.

Als je niet tegen awesomeness kunt, en niet zo van felle kleuren en over de top actie houdt, dan is het al snel duidelijk dat dit niet de game voor jou is. Maar als je twijfelt of gewoonweg niet kunt wachten, dan kijk je snel de Far Cry 3: Blood Dragon Review.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Far Cry 3: Blood Dragon Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch