Menu Premium
Loading...

Family Guy: Back to the Multiverse Review

13/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Family Guy is een goedlopende tv-serie en dan kan een game niet uitblijven. Het gebeurt vaak dat er een game verschijnt naar aanleiding van een film of een serie, maar slechts zelden is een goede game het gevolg. Dit is simpelweg omdat het een makkelijke manier is om geld uit een franchise te halen zonder een echt goede game te maken. Is dit één van de vele uitmelk producten of komt de charme terug in de game? Dit en meer zie je in de Family Guy: Back to the Multiverse Review.

Voor alle Family Guy fans die de Multiverse aflevering van de tv-serie waarderen, is er goed nieuws. Daar is dit namelijk een vervolg van. Bertram werd gedood in de serie, maar Bertram uit een parallel universum komt wraak nemen. Dit doet hij door in verschillende universums een heel leger van zichzelf mee te nemen en het universum dat we kennen in Family Guy te vernietigen. Dit mag natuurlijk niet gebeuren en dus gaat kinder-genie Stewie naar allerlei universums om dat tegen te houden. Om precies te zijn, gaat hij naar tien universums en zoals we kunnen verwachten van de makers van Family Guy gebeuren daar de mafste dingen. Zo heb je onder andere een universum waarin de Amish overheersen, een wereld met een evil Kerstman en een universum, waarin de burgemeester een bad-guy is.

Uiteindelijk draait het om de game. Hoe is de gameplay en speelt het lekker weg, of neemt je frustratie de overhand? Je schiet je een weg met wonder-duo Stewie en Brian die elk een eigen arsenaal hebben. Nu zijn we inmiddels verwend met brute en lekker spelende Third-Person Shooters. Kan Family Guy: Back to the Multiverse zich meten met onze standaard of is in de schaduw staan van deze games al te veel eer? Dat zie je in de Family Guy: Back to the Multiverse Review.

Ontwikkelaar: Heavy Iron Studios
Uitgever: Activision
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch