Menu Premium
Loading...

Fallout Shelter Review

09/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 2015 op de Bethesda persconferentie zaten we allemaal te wachten op meer beelden van Fallout 4. Hierna kwam een verrassing in de vorm van een iOS game. Wat het voor een game bleek te zijn, zie je in deze Fallout Shelter Review.

Fallout Shelter is een iOS mobile game in de traditionele Fallout-stijl. Het is jouw doel om als overseer iedereen die in je vault woont gelukkig en productief te houden. Dit game concept heeft volgens Boris en Emiel veel weg van SimTower uit 1994.

In jouw vault kan er van alles gebeuren. Er kunnen Raiders komen die je vault proberen te plunderen. Daarnaast kan er brand uitbreken of een plaag van radroaches verschijnen. Als je deze gebeurtenissen aangaat, verdienen je Dwellers XP waarmee ze weer kunnen levellen. Natuurlijk moet je om te overleven verschillende resources verzamelen door kamers te bouwen die deze resources kunnen genereren. Let wel op, hoe meer Dwellers je hebt, des te meer resources je moet vergaren.

Wat vind jij van deze nieuwe iOS game? Ben je blij dat Bethesda deze game heeft uitgegeven of vind je het helemaal niks? Laat even je reactie achter in de comments!

Ontwikkelaar: Bethesda Game Studios
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform: iOS

20150907_Fallout_Shelter_review_splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch