Menu Premium
Loading...

Fallout 76 Preview: “Gaan mensen hier tevreden mee zijn?”

03/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week konden ze helaas niet meespelen met de bèta van Fallout 76. Dit kwam door het feit dat de bèta online kwam op onmenselijke tijden in Europa. Dan zijn wij misschien wel keiharde gamers in hart en nieren, maar ook wij worden een jaartje ouder. Wij kunnen dus helaas niet tot 4 uur in de ochtend zitten wachten om als eerste de bèta te kunnen spelen. Nu de tweede lading bèta’s is geweest op de PlayStation en PC, hebben de die-hard fans Jelle en Daan toch ook eindelijk de game kunnen spelen. En wat zij van deze bèta vinden, zie je in het item Fallout 76 Preview: “Gaan mensen hier tevreden mee zijn?”

Ouderwetse engine

Wat ons al gelijk opvalt is dat de game er niet zo mooi uitziet als dat we daadwerkelijk verwacht hadden van een nieuwe Fallout. Zo zien we bijvoorbeeld dat Fallout 76 nog steeds draait op diezelfde engine waar ook games als Skyrim op draaien. Alles is nog steeds een beetje oubollig in de tijd van nu. Dit wil niet per se zeggen dat het een slecht iets is, maar we hadden wel graag vernieuwing hierin gezien. Je kunt wel merken dat dit één van de meest kleurrijke Fallout games tot nu toe is. Dit heeft ook te maken met het feit dat de game zich een stuk eerder afspeelt dan de andere games.

Teamwork is wel belangrijk in Fallout 76

Ook al kun je dit gehele spel in je eentje spelen, het doel is toch wel om samen met je vrienden online te gaan spelen. Als je dus online aan het spelen bent, moet je goed opletten op het feit dat je dezelfde missie met anderen aan het doen bent. Zo kun je dus in je eentje heel vlug door de map heen sprinten om je doel te halen, maar op die manier kun je het een beetje verpesten voor de rest die achter je aan loopt. Zorg er dus goed voor dat je met je team communiceert en er zo voor zorgt dat alles vlotjes gaat. Wat vinden jullie tot zover van de game? Ga jij hem halen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch