Menu Premium
Loading...

Fallout 76 Beta Impressies: “Dit is wat we kunnen verwachten”

24/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de dagen dat eigenlijk alles draait om de release van waarschijnlijk de grootste game van dit jaar, Red Dead Redemption 2, durven de mannen en vrouwen van Bethesda het aan om de beta-fase van hun nieuwste liefdeskindje, Fallout 76, te lanceren. Hoe verzin je het? Alsof Fallout én Red Dead Redemption 2-fan Jelle tijd over heeft om beide games naast zijn dagelijkse beslommeringen even helemaal kapot te spelen. En het wordt nog leuker als we vernemen dat de bèta op dag 1 alleen van 1 tot 5 uur te spelen is, ’s nachts welteverstaan. Natuurlijk, dan slapen we toch gewoon niet. Echt een keuze hebben we echter niet. Fallout 76 is een populair onderwerp op Gamekings.tv. Misschien niet omdat mensen al 100% zeker weten dat ze de game gaan halen, maar meer omdat ze dolgraag willen weten wat voor spel ze straks kunnen verwachten. Nou, precies dat gaan Jelle en Koos aan jou vertellen in het item Fallout 76 bèta: “Eindelijk weten we wat we straks gaan doen”.

Er zijn zoveel vragen over de game

Want wat is nu precies het doel in Fallout 76 en hoe speel je het? Lijkt het erg op de oldschool Fallout games of draait het puur om interactie met andere spelers? Hoe krijg je de opdrachten? Wat is het verhaal achter de game, wat motiveert je om door de immense wereld heen te blijven dwalen en wat als je de game in je eentje wilt spelen? Is dat net zo leuk en haalbaar als met een squad? De eerste bèta-dag, die vier uur duurde, gaf Jelle en Koos een aantal antwoorden. Antwoorden die ze jullie gaan voorleggen. Bijna net zo spannend als die antwoorden is natuurlijk het antwoord op de vraag of dat wat ze zagen ook paste bij wat ze van een Fallout-game verwachten? Of, als de gameplay niet paste bij hun smaak, kon de nieuwe weg hen desondanks toch bekoren?

De vier uur die de bèta van Fallout 76 gisteren duurde, is natuurlijk nog niet genoeg om een perfecte inschatting te maken van de nieuwe game. Daar hebben we meer tijd voor nodig en die hopen we de komende dagen te vinden als de bèta mogelijk ook voor Europeanen schappelijke tijden krijgt. Maar we wilden jullie de eerste indrukken niet onthouden. Omdat wij net zo nieuwsgierig zijn naar wat de nieuwe koers van het zo geliefde Fallout ons gaat brengen. Nog meer fun of een teleurstelling? Je ziet het in het item Fallout 76 bèta: “Eindelijk weten we wat we straks gaan doen”.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch