Menu Premium
Loading...

Fallout 3 Play Je Deze Nog: De open wereld in van de Wasteland

02/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Play Je Deze Nog spelen we soms oude favorieten van de Gamekings. Nu gaan we echt een klassieker spelen: Fallout 3. Net uit Vault 101 trekken Skate en JJ de open wereld in. Een wereld die verdorven en uitgebrand is door een nucleaire inslag en de inwoners een aparte vorm van moraal heeft gegeven. Met een lege pistool gaan ze op ontdekkingsreis en de reis kan je zien in de Fallout 3 Play Je Deze Nog: De open wereld in van de Wasteland!

De gevaren van Fallout 3

De nucleaire straling heeft zijn sporen achtergelaten: insecten zo groot als gorilla’s, inwoners zonder huid, naaktratten zo groot als een hond en meer. Dit is de meeste verdorven versie van Washington D.C. waarin wij hebben rondgelopen en dat merken Skate en JJ ook. De reis begint met een bezoek aan het dorp Megaton, een settlement die rondom een atoombom is gebouwd. De dorpelingen dachten waarschijnlijk dat de radiation hen wel warm zou houden. Nadat het stel wat verwerpelijke voorstellen aangeboden hebben gekregen, zochten ze het avontuur buiten op. Met alleen vuisten als wapen verkennen ze de wasteland en dit gaat niet zonder tegenslag.

Bethesda herrees een dode serie uit het graf

Fallout was origineel een tactical role-playing game in de stijl van Baldur’s Gate. De eerste delen van Fallout waren succesvol en geliefd. Bethesda, vooral bekend van The Elder Scrolls series, kreeg de rechten van Fallout en besloot het speelbaar te maken in een echte 3D wereld. In plaats van een tactical RPG systeem, werd de game een first-person shooter met RPG elementen. Het resultaat was een tweede kaskraker serie voor Bethesda en en klassieker voor de Xbox 360 en PlayStation 3 generatie.

Heb Fallout 3 zelf gespeeld? Vond jij het een klassier of ben je er niet zo fan van? Laat het weten in de comments van de Fallout 3 Play Je Deze Nog: De open wereld in van de Wasteland!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch