Menu Premium
Loading...

Fall Guys Let’s Play: “Heb je ooit GK drie wins achter elkaar zien scoren!?”

23/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het de laatste tijd misschien al ontzettend vaak voorbij zien komen: Fall guys Ultimate knockout. Je weet wel, die ontzettende grappige kleine poppetjes die met z’n allen een Wipe-out achtig parkour moeten afleggen. Eerder zagen we dit namelijk al op de televisie in een heerlijk japans spelprogramma namelijk Takeshi’s castle. Wanneer we nu denken aan Takeshi’s castle beginnen Daan en Koos gelijk naar hun controller te grijpen. De nieuwe Takeshi’s castle van het gamen is nu namelijk Fall Guys. In het eerdere tv serie Takeshi’s castle moesten ongeveer tussen de 80 en 140 japanse deelnemers banen bestormen en is het concept last man standing wint. Dat ging flink te keer en niet echt bepaald zachtaardig zeg maar..

Kleurrijke stormbanen

Gigantische ballen werden op tv tegen de hoofden geknald, al afglijdend slingeren aan touwen boven modderpoelen en glimlachende japanners in gekke kostuums. Dat klinkt natuurlijk echt sick. In het kort samengevat : gruwelijk grappige stormbanen dus. Nu is het dan zo ver eindelijk kunnen we eens flink gaan lachen. Want ja, eindelijk is een van de meest funny Takeshi’s like game uit: Fall Guys. Laat het nou eens aan Daan en Koos zijn om hier mee aan de slag te mogen. En jawel.. Dat wordt lachen.

Gekwalificeerde winnaar

Deze game is ontzettend snel opgeblazen op Twitch. Groot gelijk, want als je aan een vrolijke gezellige community party game denkt dan is Fall Guys toch wel een van de beste keuzes van het moment. Maar uiteraard hebben we zelf ook geprobeerd om die wel beruchte kroon te bemachtigen. Onze eigen Daan en Koos zijn daarom de banen bestormt. Maar winnen gaat natuurlijk maar op 1 manier. De bedoeling in Fall Guys is deze rondes te winnen. Tenminste zo hoog mogelijk eindigen om te kwalificeren. Tja, best lastig. Maar de kroon mogen opzetten? Dat is natuurlijk wat onze Daan en Koos willen zien op hun beeldscherm. Ben je ontzettend benieuwd of onze eigen Fall guys sterren Daan en Koos de rondes hebben overwonnen? Wie er namelijk van onze twee presentatoren overbleef, zie je terug in deze Let’s play!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch