Menu Premium
Loading...

Fable: The Journey Review

13/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fable The Journey Review

De kleurrijke serie Fable weet veel harten van gamers te stelen. Nu komen de makers van de Fable franchise, Lionhead Studios, met een spin-off van de serie. Na het derde deel vonden de makers het namelijk tijd voor iets anders, en dus is Fable: The Journey nu hier. Wat er nou zo anders is in deze spin-off van Fable vertellen Skate en Jelle jou in de Fable: The Journey Review.

Fable: The Journey speelt zich vijftien jaar af na Fable 3. Jij speelt als Gabriël die een doodgewone zigeuner is en op een dag in slaap valt, terwijl hij op zijn paard zit. Daardoor verliest hij de groep waarmee hij reist uit het oog. Hij weet de groep nog in te halen, maar het is al te laat. De brug waar hij overheen moet is ingestort. Hij is hierdoor op zichzelf aangewezen en hij moet een andere weg vinden om bij zijn groep terug te komen. Dit is waar het avontuur van Gabriël begint. Hij ontmoet vervolgens Theresa die wordt achtervolgd door “the corruption” waar heel Albion last van heeft. In Theresa heeft Gabriël de ideale partner gevonden om mee op avontuur te gaan.

Omdat Fable: The Journey alleen gemaakt is voor de Kinect, is het ook een totaal andere game dan wat je gewent bent van Lionhead Studios. Het is geheel in first-person mode en er is geen mogelijkheid om zelf je eigen plan te trekken, want alle gebeurtenissen zijn voorgeprogrammeerd. Dit is heel uniek voor Fable, omdat Fable bekend staat om zijn open werelden en brede keuzes aan verhaallijnen. Doordat het spel gemaakt is op de Unreal Engine 3 ziet het er wel grafisch prachtig uit. De vraag die alleen boven komt drijven, is of het wel een game voor volwassenen is? Of is de game gericht op de jongere gamers? Skate en Jelle gaan er in deze review wat dieper op in. Check dus snel de Fable: The Journey Review.

Ontwikkelaar: Lionhead Studios
Uitgever: Microsoft Studios
Platform: Xbox 360

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch