Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Fallout 76 Bèta discussie “Het voelt alsof we achter elkaar aanlopen”

04/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een drama toch zeg, dat gedoe met die hele bèta. Altijd de europese tijden compleet vergeten en de bèta tijden in de avond doen. Dan zul je zeggen: ‘dat is toch niet zo erg?’ Nou, dan zal ik je eens wat vertellen, denkbeeldige kijker. De eerste bèta tijden begonnen namelijk soms in de nacht, onmenselijke tijden voor Europa dus. Gelukkig hadden ze deze week de netjes een paar uurtjes neergezet voor de europeanen. Daarom hebben we Jelle, Daan en Koos erop af gestuurd om West-Virginia maar eens te gaan ontdekken. Voor Daan en Jelle is dit natuurlijk niet de eerste keer dat ze een Fallout game aanraken maar voor Koos wel. Dus benieuwd wat de twee Fallout veteranen en de Fallout-noob te zeggen hebben? Dan raad ik je zeker aan om te kijken naar de Premium discussie over Fallout 76!

Elkaar volgen

De wereld is vrij groot. Nu is West-Virginia al helemaal groot. Voor een co-op game voelt het namelijk heel de tijd dat je elkaar maar aan het volgen bent. Zeker in zo’n grote wereld waar je vaak aan het looten bent voelt het heel erg alsof je steeds iedereen in de gaten moet houden om te checken wat al geloot is.

Circles of Hell

De moeilijkheidsgraad in Fallout was altijd aangeduid op de gebieden die verder van je startgebied af waren. Zo had je bijvoorbeeld in Fallout 4 je startgebied linksboven en hoe meer je naar beneden ging, hoe moeilijker de vijanden werden. In Fallout 76 begin je in het midden en hoe verder je wegloopt van het middenpunt, hoe moeilijker de vijanden uiteindelijk worden. Zie het als een cirkel waarbij de verst liggende gebieden het moeilijkst zijn.

Private servers

De game heeft een capaciteit van 24 spelers per server. 24 spelers op zo’n grote map voelt vrij leeg. Gelukkig krijgen wij kort na launch (als we het woord van Todd Howard moeten geloven) private servers. Hoe geweldig zou het zijn om onze eigen Gamekings Fallout 76 server te hebben? Een wereld waarin spelers hun eigen winkels bedienen voor de spelers. Voor nu wachten wij hier nog even op de daadwerkelijke release van Fallout 76. Ga jij Fallout 76 halen? Laat je het toch maar liggen dit jaar? Laat het ons weten in de reacties!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch