Menu Premium
Loading...

F1 Manager 2022 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

10/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu zo’n beetje heel Nederland een Max Verstappen-fan is en vol in de Formule 1 zit, heb je opeens 17 miljoen mensen die denken dat ze weten hoe ze een F1-team moeten leiden. Nou, in plaats van dat oeverloze gezwam in de kroeg te moeten aanhoren, kunnen al deze virtuele Horner’s en Wolff’s zich nu uitleven in een heuse F1 Manager. En hij heet, buitengewoon verrassend: F1 Manager 2022. Skate heeft zich de afgelopen dagen helemaal suf gesimd en mag Jelle vertellen wat er allemaal goed en slecht is aan deze game. Dit is de F1 Manager 2022 review.

Ga aan de slag met Red Bull, Ferrari of wie weet Williams

Uiteraard draait het bij F1 Manager 2022 om de Formule 1, met alle benodigde licenties om met de echte coureurs aan de slag te gaan. Zo zijn niet alleen alle tien de Formule 1-teams en de twintig coureurs in het spel aanwezig, maar ook de reservecoureurs en de Formule 2- en Formule 3-rijders. Een team in de twee laatstgenoemde klassen leiden is echter niet mogelijk. Wie weet komt dat nog in de toekomst, net als het opzetten van een elfde team op de F1-grid.

F1 Manager 2022 review: Is dit net zo leuk en uitdagend als zelf rijden?

Deze video bevat antwoorden op allerlei vragen. En het gaat verder dan alleen het obligate antwoord op de vraag of deze game goed of slecht is. Oftewel ‘Kopen, budgetbak of slopen?’ Wat voor fanboy is Skate bijvoorbeeld? Is hij een Ferrari-man, verblind door de liefde voor het vaderland en dus pro Red Bull of gaat ie voor het slicke Mercedes team? Of kiest hij als NAC-supporter misschien wel voor de rol van underdog en neemt hij de rol op zich van manager van het team van Haas. Je ziet en hoort het allemaal in de razendsnelle F1 Manager 2022 review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch