Menu Premium
Loading...

F1 Manager 2022 Preview – Racen met je muis & toetsenbord

04/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat er op de Gamekings burelen meerdere presentatoren zijn die van een potje bestuurd geweld op het asfalt houden, mag bekend worden verondersteld. En als het om de Formule 1 gaat, dan gaan er meerdere helemaal uit hun dak. Koos en Skate hebben zelfs eigen F1-leagues opgezet op hun stream kanaal en ook Daan doet vaak mee. Racen zit ons dus in het bloed. Maar hoe zit dat met die voorliefde als je niet zelf achter het stuur mag plaatsnemen. Als het een manager betreft? Vinden de heren dat ook tof? Biedt zo’ n game genoeg fun en uitdaging om hun race-passie te kunnen botvieren. Je ziet en hoort het antwoord in de F1 Manager 2022 preview.

F1 Manager 2022 preview: Hoe diep gaat deze game?

Net als F1 22 is F1 Manager 2022 en game met een F1-licentie. Alle officiële teams, wagens en coureurs zijn aanwezig. Maar, we gaven het al aan, in tegenstelling tot F1 22, rijden spelers in F1 Manager 2022 niet zelf. Je bent een manager, een Toto Wolffs zeg maar. En dus zit je op je ass, in de pitbox of aan de pitmuur en ben je vanaf daar verantwoordelijk voor jouw raceteam. Je gaat aan de slag met het ontwerp en de ontwikkeling van de bolide, je kiest en begeleidt jouw twee coureurs en maakt tijdens de races de strategische keuzes. Mag je lekker ‘ box, box, box’ door jouw headset gillen.

Hoe ‘verslavend’  kan dit spel gaan worden?

F1 Manager 2022 is echt nieuw. Het spel is namelijk de eerste officiële Formule 1-managementgame voor pc en consoles. De developer van de game is ook een newbie op dit vlak. Het is voor Frontier Developments namelijk de eerste keer dat ze met de F1-licentie aan de slag gaan. De studio maakte voorheen games als Planet Zoo en Planet Coaster. Voorts moet de titel uitkomen op 25 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 en PS5.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch