Menu Premium
Loading...

F1 24 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

05/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl Max Verstappen iets minder dominant is als vorig jaar, krijgen de racefans te maken met een nieuwe editie van de Formule 1-franchise van EA, F1 24. De vraag die je bij sportgames met een licentie (en zeker die van EA) altijd moet stellen, is: ‘Hebben we hier te maken met een echt nieuw deel of is speel je straks gewoon een veredelde update? Koos is dé F1-kenner bij Gamekings. Hij organiseert op zijn Twitch-kanaal regelmatig F1 competities en ging voor jullie checken wat het juiste antwoord was. Het antwoord krijg je in de F1 24 review.

F1 24 Review: Waar is Braking Point gebleven?

Het is elk jaar weer afwachten hoe ver EA en Codemasters gaan inzake innovatie van hun F1-franchise. Vorig jaar werden de fans verrast met de zeer toffe Braking Point aanpak van de campagne. Helaas moest Koos al vrij snel ervaren dat Braking Point dit jaar ontbrak. Je hebt nu te maken met een vrij kale uitvoering van de campaign mode. is die aantrekkelijk genoeg om de fans van F1 in hun grip te houden of met je nu wel echt een diehard autosport liefhebber zijn? Waren er op een ander vlak wel aanpassingen gedaan? Is er aan de rijstijl van de game gesleuteld, aangezien veel racers daar vorig jaar wel wat aanmerkingen op hadden? Koos gaat het jullie allemaal vertellen in deze video.

Eindelijk de echte stemmen van de coureurs in de game

Koos speelt graag F1. De versie van vorig jaar mag dan geen echte race-sim zijn, het bood hem genoeg om lol te hebben in de races die hij op zijn kanaal opzette. F1 23 verkocht ook goed. In deze video gaat Koos daarom vooral bekijken of, alle vernieuwingen en aanpassingen bij elkaar opgeteld, de 24-editie genoeg biedt om een must buy te worden. Of kun je prima met deel 23 uit de voeten als je gewoon regelmatig een lekker potje wil racen? En dat is toch wat de meeste kopers van de vorige game deden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch