Menu Premium
Loading...

F1 22 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

28/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaha, daar zitten ze weer. Onze liefhebbers van een forse dosis gemotoriseerd geweld. JJ & Koos zijn achter de desk gaan zitten om het te hebben over de nieuwe Formule 1-game die vanaf vandaag speelbaar is voor de mensen met early acces. We hebben het natuurlijk over F1 22. JJ & Koos hebben de kans gekregen om de game een aantal dagen voor launch uit te proberen, om zo voor jullie de vraag te beantwoorden waar het allemaal om draait: Kopen, budgetbak of slopen? Het antwoord op deze vraag hoor je in de F1 22 review.

F1 22: racen over 23 circuits

De nieuwe auto’s in F1 22 zijn opnieuw ontworpen waardoor ze zwaarder aan zouden moeten voelen om te rijden dan in het vorige seizoen. Ook zou inhalen makkelijker zijn. Er gingen al voor een lange tijd geruchten rond dat je op de circuits kon rijden in supercars. Die geruchten blijken waar te zijn en dus kan je in bijvoorbeeld een Mercedes AMG over maar liefst 23 verschillende circuits rijden. Maar voegt dat wat toe? De game is vanaf vandaag (28 juni) in early acces gegaan en zal vanaf 1 juli voor iedereen speelbaar zijn.

Jouw eigen huis in F1 Life?

Je hebt het kopje goed gelezen, de makers van het spel, Codemasters, hebben dit keer ook een F1 Life mode toegevoegd. Hierin kun je jouw eigen character  door middel van in-game coins aankleden. Daarnaast komt ook de mogelijkheid om jouw eigen huis te ontwerpen en er allerhande meubels in te zetten. Of je favoriete race auto. Is dit weer zo’n typisch idee van EA om extra geld te verdienen?Of voegt het echt wat toe?  Is er een toffe career-mode, is de safety car verbeterd, is de AI er op vooruit gegaan, hebben de bolides allemaal echt eigen karakteristieken en is er eindelijk een VR-mode? Het is zo maar een greep uit de vragen die JJ en Koos in deze video gaan beantwoorden. Je ziet en hoort het allemaal in de F1 22 review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch