Menu Premium
Loading...

F1 2021 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

14/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nederland is momenteel helemaal in de ban van de Formule 1. Met dank aan een jongeman die een meer dan verdienstelijk potje kan autorijden. We hebben het natuurlijk over Max Verstappen. De populariteit van Verstappen is vanzelfsprekend goed voor de verkoopcijfers van F1 2021. En daarom zou het mooi zijn als het nieuwste deel uit de franchise ook goed aanvoelt. Daan en Skate zijn beiden liefhebber van zowel de Formule 1 in het echt als het racen in een virtuele Ferrari of Mercedes. Skate streamt de game zelfs regelmatig op zijn Twitch kanaal. Er zit dus een prima duo klaar voor de review van F1 2021. En ja, Koos had er graag bij gezeten, maar die geniet van een welverdiende vakantie. Die zal begin augustus zijn licht over de game laten schijnen.

F1 2021 Review: Wat is er allemaal veranderd?

Sportgames hebben de naam om elk jaar een soort van mooi verpakte update af te leveren. Een tweakje hier, een nieuwe mode daar, wat nieuwe shirts of rijders en we plakken er gewoon opnieuw 60 a 70 euro op. Hoe zit dat met F1 2021? Zijn er waardevolle nieuwe zaken toegevoegd? Is er innovatie en/of verbetering te zien in de gameplay? En hebben ze geleerd van fouten uit het verleden? De twee hebben de game een aantal dagen kunnen spelen en geven in deze review hun mening.

Wat is de invloed van EA op de game geweest?

F1 2021 is zoals altijd gemaakt door het Britse Codemasters. Nieuw is echter dat ze het niet meer onder hun eigen vlag doen, maar dat EA dit keer de scepter zwaait. En je weet het met EA. Ze doen soms goede dingen, maar af en toe kunnen ze ook vervelend commercieel uit de hoek komen. Niks tegen geld verdienen, maar je kunt dat op verschillende manieren doen. Dus, heeft EA een goede of slechte invloed op F1 2021 gehad? Je ziet en hoort het in de review van deze illustere racegame.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch