Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

F1 2021 Premium Review: ‘De invloed van EA is gelukkig nog niet te zien’

14/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Half Nederland (als het niet meer is) is momenteel in de ban van de Formule 1. En dat allemaal dankzij een jongeman die een meer dan verdienstelijk potje kan autorijden. We hebben het natuurlijk over Max Verstappen. De populariteit van onze Max is natuurlijk ook goed voor de verkoopcijfers van F1 2021. En daarom zou het mooi zijn als het nieuwste deel uit de franchise ook lekker wegspeelt. Daan, Skate en JJ zijn alledrie liefhebber van zowel de Formule 1 in het echt als het racen in een virtuele McLaren of Red Bull. Skate streamt de game zelfs regelmatig op zijn Twitch kanaal. Er zit dus een goed trio klaar voor de Premium review van F1 2021. En ja, Koos had er graag bij gezeten, maar die geniet van een welverdiende vakantie.

F1 2021 Review: is de game meer dan een update?

Sportgames hebben de naam om elk jaar een soort van mooi verpakte update af te leveren. Een tweakje hier, een nieuwe mode daar, wat nieuwe shirts of liveries en we plakken er gewoon opnieuw 60 euro op. Hoe zit dat met F1 2021? Zijn er echt nieuwe zaken toegevoegd? Is er innovatie en/of verbetering te bemerken in de gameplay? En hebben ze geleerd van fouten uit het verleden? De drie heren hebben de game een aantal dagen kunnen spelen en geven in deze Premium review uitgebreid hun mening. En zoals altijd lopen deze op bepaalde punten uiteen. Maar dat maakt de discussie alleen maar leuk.

Wat is de invloed van EA op de game geweest?

F1 2021 is zoals altijd gemaakt door het Britse Codemasters. Nieuw is echter dat ze het niet meer onder hun eigen vlag doen, maar dat EA dit keer de scepter zwaait. Zij kochten de developer immers onlangs. En je weet het met EA. Ze doen soms goede dingen, maar af en toe kunnen ze ook nasty commercieel uit de hoek komen. Niks tegen goed geld verdienen, maar je kunt dat op verschillende manieren doen. Dus, heeft EA een goede of slechte invloed op F1 2021 gehad? Je ziet en hoort het in de Premium review van de game.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch