Menu Premium
Loading...

F1 2019 Discussie: “Als jij een F1 fan bent dan moet je deze game halen”

25/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de enige echte F1 2019 review, en niet zomaar de review, de premium review! Skate en Koos scheuren over de banen met Verstappen en de andere coureurs.  Pak je racestuurtje er maar vast bij, of je controller als je JJ bent en vlieg over de banen. Racen maar!

Het hoogtepuntje van het jaar voor Koos

Voor Koos is de release van F1 altijd een van de hoogtepuntjes van het jaar. En dit jaar is de Formule 2 ook toegevoegd. Maar je kunt met de Formule 2 helaas niet online rijden… Wat echt heel erg jammer is… Gelukkig kun je Formule 2 ook in de carrière modus gebruiken. Skate en Koos scheuren door het korte verhaaltje en bespreken of dit een beetje tof is. Hoe enthousiast wordt Skate eigenlijk van deze game? En is de game nou heel erg moeilijk? Koos blijft wat langer in de Formule 2 hangen… Zegt dat al genoeg?! Ook ziet de game er natuurlijk likkebaardend lekker uit en is dan ook een visueel spektakel, wat gaaf!

Wat doet deze F1 2019 anders dan de vorige?

Het is natuurlijk interessant om te bespreken wat deze F1 2019 anders doet dan de vorige game, naast die Formule 2 toevoeging natuurlijk. We nemen de grootste veranderingen met je door en na deze review weet je precies hoe de game in elkaar zit. Lekker toch!

Ga jij ook flink racen in deze game? En waarom spreekt deze game je aan en wil je lekker scheuren in deze game in plaats van Forza Horizon of Mario Kart? Laat de innerlijke Max Verstappen los en laat het ons weten.

Heb je nou nog vragen na deze uitgebreide review over F1 2019? Stel ze dan hieronder in de comments. Opmerkingen mogen natuurlijk ook, ga jij scheuren in F1 2019? En ga je dat op de Xbox, PlayStation of PC doen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch