Menu Premium
Loading...

F1 2018 Preview: “De wreedste carrière mode in racegames”

09/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hou je vast want we gaan hard vandaag! Met meer dan 300 kilometer per uur scheuren we op het parcours van de nieuwe F1 2018 editie. Jawel, hij is weer terug en Skate en Koos staan te springen om de game te testen. Gaat het Koos lukken om Lewis Hamilton van de troon te stoten? Misschien wel tijdens F1 2018. Wil je ook graag weten wat Skate en Koos van deze game vonden tijdens hun meest recente speelsessie? Kijk dan lekker naar de F1 2018 hands-on preview met racejunkies Skate en Koos!

F1 komt met een uitgebreidere carrière mode!

Tijdens F1 krijg jij als speler de optie om te bepalen hoe jouw verhaallijn gaat lopen. Na de races krijg je te maken met journalisten die jou vragen gaan stellen. Gebaseerd op hoe de speler zichzelf verwoordt, heeft dit invloed op jouw team. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om de showman uit te hangen en lekker te pronken over hoe goed je wel niet bent maar je kunt jezelf ook als een echte sportsmanship character tentoonstellen. Hierdoor bouw je een positieve of negatieve relatie op met je teamgenoten en dit heeft weer invloed op hoe snel jij upgrades kunt unlocken en dergelijke.

Wordt F1 2018 dé racegame van 2018?

Koos is een groot fan van F1 series en had de game vorig jaar dan ook in zijn top 10 gezet. Ook heeft hij op de E3 al een paar rondjes mogen racen op het circuit, en nu heeft hij samen met Skate nog eens twee uur meer mogen racen in de game. Als we dan toch de mening van Koos mogen geloven, dan vond hij de E3 versie toch een stuk beter dan de versie die ze nu hebben gespeeld. Als het aan hem ligt dan is dit sowieso de beste racegame van 2018. Skate ziet het wel zitten om met een paar vrienden lekker een paar rondjes te scheuren op F1 2018. Wat is jouw mening over deze nieuwe game? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch