Menu Premium
Loading...

F1 2014 Review

01/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar voetbalfans ieder jaar kunnen genieten van een nieuwe FIFA, krijgen de racefans rond deze tijd van het jaar steevast een nieuwe Formule 1 game. Zo ook dit jaar, maar helaas komt die niet uit op de PlayStation 4 en de Xbox One. Is dat een goede beslissing geweest van Codemasters? Check het in de F1 2014 review!

Boris en JJ hebben de game gespeeld en hen valt op dat er qua game-modes weinig is veranderd ten opzichte van het vorige deel. Er is er zelfs eentje uitgehaald. Het is namelijk niet meer mogelijk om met de klassieke bolides uit de F1-historie deel te nemen aan races. Qua gameplay zit het wel snor en ook grafisch ziet het er op de vorige generaties consoles, en zeker op de PC-versie, prima uit. Waar het Formule 1 seizoen zelf wat aan de saaie kant is, hoeft dit in de game natuurlijk niet zo te zijn. Met genoeg keuze aan instellingen, zoals de moeilijkheidsgraad en de afstelling van de bolides, kun jij voor heel wat meer spektakel op de baan zorgen.

F1 2014 is sinds 17 oktober uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Ben jij benieuwd wat Boris en JJ van de game vinden? Check dan nu de F1 2014 review!

Ontwikkelaar: Codemasters Birmingham
Uitgever: Codemasters
Platform: PC, Xbox 360 en PlayStation 3

F1 2014 Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch