Menu Premium
Loading...

Evolve E3 2014 Preview

17/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Evolve is volgens velen een veelbelovende game, ook als we onze mannen die daar in LA op de E3 waren mogen geloven. Ze zien zo naar de game uit dat het de aller eerste game is dat ze checken op de E3. Het moment dat ze de beursvloer op stappen, gaan ze op zoek naar de stand van 2K Games om daar deze ontzettend brute game te bekijken en zelfs te spelen. Nadat ze eerst een korte presentatie hebben bijgewoond, en een moment in de rij hebben gestaan, is het dan eindelijk zover. Ze mogen als hunters en als monster los in de jungle van Evolve. Ze vertellen al hun ervaringen in deze Evolve E3 2014 Preview.

Nadat we in 2012 voor het eerst over de game hebben gehoord, is het nu eindelijk duidelijk dat we Evolve vanaf 21 oktober 2014 kunnen gaan spelen op de PC en de laatste consoles. De makers van Left 4 Dead hebben erg hun best gedaan op deze game en dat is te merken aan hoe enthousiast iedereen hierover is. Het is een vier tegen één multiplayer game, waar vier jagers het opnemen tegen een monster. Alle personages kunnen bestuurd worden, waardoor je dus ook de mogelijkheid hebt als monster het op te nemen tegen vier vrienden of onbekenden online. Er is op de E3 ook een nieuw monster aangekondigd met de naam Kraken. Dennis en Pascal hebben hier al mee kunnen spelen. De Kraken heeft net als elk ander monster de mogelijkheid om te evolueren in een groter monster. Dat gaat in drie fases, waar Pascal en Dennis je alles over gaan vertellen.

Het lange wachten wordt dus beloond met dat de game eind dit jaar uitkomt. Tot die tijd zal je het nog even met deze Evolve E3 2014 Preview moeten doen. Natuurlijk is dat geen straf, want er is genoeg te zien!

Ontwikkelaar: Turtle Rock Studios
Uitgever: 2K Games
Platform: PC, PlayStation 4 en Xbox One

Evolve E3 2014 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch