Menu Premium
Loading...

Evil West Review: Kopen, budgetbak of slopen?

26/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij de review van een game die ouderwets aandoet en speelt. Gewoon pure lineaire actie zonder enige vorm (of dreiging) van een multiplayer mode of microtransactions. We hebben het over Evil West. Een shooter/slasher die Western actie mixed met vampieren. He pakt deze mix uit? En kan het nog wel. Zo’n old fashioned game in een tijd dat vrijwel alles open wereld lijkt te moeten zijn? Daan en JJ deden hun cowboy hoed op en gingen aan de slag. Hun relaas zie en hoor je in de Evil West review.

Evil West review: Old school kan soms heel erg fijn zijn

Sinds het begin van de 18e eeuw ontmantelen de agenten van het Rentier Institute de dreiging van vampiers die de pioniers van het Westen zo veel angst aanjagen. Het instituut is een geheime monsterjachtorganisatie en wordt aangevoerd door William Rentier. Deze man is de vader van Jesse. En jij bent dus Jesse. Inmiddels ook lid van het instituut. In het spel hangt er een duistere dreiging boven het Oude Westen. Jesse lost het op en rekent tegelijk af met wat demonen uit verleden. Materiaal genoeg om dus eens ouderwets fijn aan het hakken, beuken en schieten te gaan.

Permadeath is een optie als je wil

Als speler vecht je solo of co-opĀ  een letterlijk en figuurlijk explosieve strijd uit tegen bloeddorstige assholes. Roei de hordes vampiers en soms ook vijandelijke cowboys uit hordes uit met vuisten of wapens. Doe het in stijl en je vergaart meer punten. Waarmee je jouw uitrusting verder kunt uitbouwen en perfectioneren. Klinkt simpel, is simpel, maar speelt niet simpel. Er is, voor de durfal, namelijk een permadeath mode aanwezig. Hiermee spelen de makers in op de wens van veel gamers naar meer uitdagende games. Hoe uitdagend is Evil West? Daan en JJ gaan het je vertellen in de Evil West review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch